Getting My drumul gresit To WorkVreau sa ajung in Halkidiki si am ca variante de puncte de plecare Bucuresti sau Pitesti. Pana acum mergeam prin Giurgiu – Sofia – Kulata (anu’ trecut, doar la dus, am incercat varianta Makaza) anu’ asta insa inteleg ca la pod se pot sta si four ore iar politistii bulgari fac pe serifii europei si controleaza cu exces de zel tot ce intra in tarisoara lor draga (ma rog, ei sunt si patiti cu incidentul Burgas).

Si ala nu e numai nesimtit. Sa mergi la politie si sa declari senin ca accidentul nu e din vina ta te trece in categoria de jegosenie.

Ar trebui sa ne oprim,nu se va intampla nimic daca vom continua sa mergem in cerc.Daca ne vor cauta,ne vor gasi aici.

In Grecia nu se plateste vigneta, dar se platesc autostrazile. Exista un site destul de bine documentat, insa din pacate nu este chiar prietenos:  Va recomand sa verificati aici preturi si alte detalii.

..dar cred k ai inteles cat de cat in limba turca...regizoru a oprit filmarile cand gunes se pregateste sa se marite cu mafiotu acel prieten cu fratisu pt k acesta o santajeaza k stie ce este intre ea si emir si sa nu spuna lui yavuz aceasta accepta pt al proteja pe emir dar in scurt timp afla k este insarcinata in urma nopti petrecute cu emir pe yahtu acestuia.....

Într-adevăr nu contează ce băiat ai ales (dar dacă ai ales un băiat vei debloca mai multe dialoguri)

– Toll-urile pe autostrada de la Komotini la Athena totalizeaza nu mai putin de forty,1EUR. Am pastrat toate chitantele si cine le vrea le pot oferi. Daca am timp le voi prezenta in ordine pe statii de taxare.

Va rog sa nu considerati ca fiind un abuz dar daca aveti cumva si alte sugestii vis a vis de alte destinatii accesibile cu masina va rog sa aveti amabilitatea sa mi le comunicati.

Sondaje - Studii privind diferite aspecte ale vietii religioase din Romania si nu numai, treatment vizeaza determinarea, studierea si intelegerea fenomenului religios in ansamblu, dar si a diferitelor sale implicatii.

C.      Uh…voi vedea sa website vad daca pot sa gasesc proprietarul de una singura. Ti le voi daca nu il voi gasi.  /

Sfaturi de calatorie Grecia – In acest articol nu o sa gasiti sfaturi de genul “va recomandam sa va faceti asigurare medicala” sau “recomandam sa aveti trusa de prim ajutor in masina”; este plin internetul de astfel de “sfaturi normal”.

…Daca voi toti nu v-ati uita la mine ca si cum as fi o bomba gata sa explodez,lucrurile ar fi un pic mai bune.

fara feriha nu are niciun rost filmu miar fi placut sa aibe alt final poate faceti partea a doa tot cu ea RăspundețiȘtergere

pacat de un remaining atat de tragic ne-a facut sa intram in depresie numai cand ma gandesc incep sa plang eu nu prea pun suflet la filme si de obicei nu sunt o plangaciosa dar aceest movie ma marcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *