Top latest Five drumul gresit episodul Urban news…Daca voi toti nu v-ati uita la mine ca si cum as fi o bomba gata sa explodez,lucrurile ar fi un pic mai bune.

Apoi ii spune lui Seyit ca Azer o inseala. Azer si Seyit incep sa se certe si lui Seyit i se experience rau. Este chemata ambulanta si Seyit este dus de urgenta la spital. Azer este foarte necajit si ii este frica sa nu pateasca ceva.

Si nu a vazut cu ochi buni aproprierea dintre TAPASYA si ICHCHA. SUMITRA si fiul ei au cautat tot timpul sa le indeparteze din casa THAKUR pe ICHCHA si mama sa.

Doar ei se certasera si ICHCHA plecase ranita  iar VEER nu a vrut sa creada vreo clipa ca  nu putea avea copii. Si uite ca minunea se intamplase.

Decise sa dea un nou commence vietii lor ICHCHA si DAMINI vor sa uite tot ce-a fost  rau . In scurt timp de la plecarea celor doua VEER afla de minciunile  TAPASYEI inclusiv de minciuna cu sarcina acesteia.

INTESTINUL GROS ŞI SUBŢIRE: refuzul de a înţelege unele lecţii de viaţă din punct de vedere evolutiv. Dacă omul nu suportă stresul se îmbolnăveşte intestinul gros, iar dacă se înfurie și acumulează agresivitate, se îmbolnăveşte cel subţire.

Controlul de pasapoarte si de securitate este floare la ureche in Regatul Fericirii… avionul nostru ATR forty two este pe pista si intre timp isi experience aparitia din hangar si Airbusul 321, mandria flotilei Druk Air! ATR-ul zboara spre Kathmandu, Airbusul, spre Delhi… incep speculatiile – sa vezi ca asta mare pleaca si noi ramanem de caruta….

Cautam o cazare in apropiere si suntem intampinati de o doamna treatment vorbea cea mai buna engleza pe care am auzit-o in Mongolia. Didi, caci asa o chema, studiase la Mongolian College of Science and Technological innovation si lucra la o companie in UlaanBaatar. Era venita cu familia in vizita la impolite. Cum erau bucurosi de oaspeti, ne cazeaza intr-o iurta de oaspeti langa casa lor.

Daca l-ar vedea,am putea spune ca am facut un pariu sau ca a fost o gluma privata…Intelegi ce vreau sa spun?

Vreau sa plec si eu in details de 26 sau 27 August spre Atena, Grecia din Rm Valcea. Am ales traseul pe la Bechet cu bacul. Daca poate cineva veni cu informatii referitoare la vignete, taxe autostrazi, benzinarii, va rog lasati un mesaj.

ATENTIE ! NU va bazati pe GPS daca nu aveti hartile actualizate in 2014 ! Va recomandam sa folositi Google Maps (daca aveti smartphone cu roaming / zi) sau o harta rutiera pentru Bulgaria actualizata in 2014. Drumul este nou, foarte bun si sunt indicatoare la aproape fiecare pas.

Chiar inainte sa plece cu vreo 5 “elevi” la un curs de motocross, da un telefon si comanda un compresor. Cam la twenty de moment dupa ce a plecat vine omul de la magazin cu compresorul tipla, nou-nout. Blana frate!

Asigurati-va ca aveti bani cash la voi; in Grecia nu este posibila plata cu cardul in toate benzinariile.

Lăcomia şi more info de avariţia au o influenţă negativă asupra splinei şi inimii. Splina mai este legată şi de stările psihice proaste şi de depresie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *